Energetische scan (Qest4Asyra)


De Qest4 of Asyra is een bio-energetisch of electrodermaal testapparaat, dat de therapeut in staat stelt om met behulp van galvanische huidrespons, oftewel wijzigingen in de elektrische weerstand van de huid, de status van de energetische gezondheid van het lichaam te meten.
Bovendien, en dit is waar de kracht van de Qest4Asyra ligt, kan de therapeut beoordelen hoe het lichaam zal reageren op een groot aantal verschillende remedies of andere stoffen. Alle stoffen, levend of niet-levende, hebben een karakteristieke resonantie handtekening. Elk specifiek weefsel en orgaan in het menselijk lichaam heeft zijn eigen individuele resonantie signatuur. We kunnen met de output van een software-opgenomen 'kopie' van deze resonanties voorspellen, hoe het energiesysteem van het lichaam zal reageren. De energetische handtekeningen van een groot aantal stoffen worden in de energetische testen afzonderlijk getoetst in een bio-energetische gezondheidscreening. De reactie wordt beoordeeld via de huid door middel van weerstandsmetingen. Galvanische huidrespons is een bekend principe dat ook wordt gebruikt in leugendetectoren.

Een voorbeeld
Wanneer een patiënt met een normale leverfunctie wordt getest met de signatuur van een gezonde lever, zal de signatuur resoneren. Het zal niet leiden tot een verandering van de huidweerstand van de patiënt. Dit geeft dus aan dat de lever niet wordt benadrukt. Wanneer daarentegen een patiënt met een gestreste lever wordt benaderd met de signatuur van een gezonde lever, dan zal die niet resoneren met de lever van die persoon. Deze niet-resonantie verhoogt de elektrische weerstand in het lichaam. De stijging van de huidweerstand vertelt ons in dit geval dat er een energetische stress is in de lever. Vervolgens kunnen tests worden uitgevoerd met andere organen en toxines om meer informatie te krijgen over de aard van de leververstoring. Door het uitvoeren van een reeks tests voor organen en toxines kunnen we een beeld vormen over de gezondheidstoestand van de patiënt. (Geen diagnose.) Hiermee kan de therapeut een behandelplan opstellen die de onderliggende oorzaak van de verstoring aanpakt in plaats van het alleen maar behandelen van symptomen.

Elke stof, levend of niet-levend, heeft een elektromagnetische signatuur op basis van de hoeveelheid en de rotatiesnelheid van de atomen. Als we deze signaturen kunnen identificeren, hebben we uiterst waardevolle informatie om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

 

Balans of on-balans

Bio-energetica gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam die door de Asyra kunnen worden gemeten. Met dit systeem wordt de balans van het lichaam gemeten en wordt een beeld gegeven van de vitaliteit van het lichaam. De energiestromen en trillingen zijn onzichtbaar maar het Asyra systeem vertaalt ze naar zichtbare informatie. Met het systeem kunnen verschillende testen worden gedaan om verstoringen in het lichaam op te sporen.

In de Qest4Asyra zitten meer dan 50.000 signaturen opgeslagen die het lichaam energetisch weer in balans kunnen brengen. Er worden individuele testen gedaan om uit te zoeken wat de oorzaak van de onbalans is door een meting te doen van meer dan 40 organen en systemen in het lichaam.

De volgende oorzaken van een energetische verstoring kunnen o.a. zichtbaar gemaakt worden:

- de balans en onbalans van de organen en orgaan sysstemen,
- geblokkeerde energie,
- immuunsysteem verstoringen,
- verstoringen zenuwstelsel,
- verstoringen van de hersenkernen,
- celactiviteit en communicatie (stofwisseling van en tussen de cellen),
- tekorten aan vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren,
- voedsel overgevoeligheden,
- verstoringen van het spijsverteringssysteem,
- dysbiose in de darmen,
- emotionele/psychische onbalans,
- schimmels, bacteriën, parasieten en virussen,
- toxische stoffen,
- hormonale onbalans,
- verstoringen door problemen met het gebit,
- verstoringen door aandoening aan de nek- en rugwervels,
- stralingsbelasting (electrosmog, geopathie),
- tekort aan enzymen,
- miasmen (overgeërfde verstoringen),
- storende littekens,
- vaccinatie belastingen.

Een energetische meting neemt slechts enkele minuten in beslag en is pijnloos. (Geen diagnose!)